Gewoon doen wat je leuk vindt

Geplaatst op

Doe het

Dat werk doen wat je leuk vindt, helpt je werk leuk te vinden. Zo, dat is er één voor een tegeltje. 
Er zijn weken dat ik een tiental verschillende bedrijven per week bezoek. Prachtig, diversiteit in mensen, informatie en sfeer. Wat wil een mens nog meer.

Pattje, scheepswerf Groningen
De Vries Trappen Heerenveen

Kies

Veel mensen doen wat ze leuk vinden en noemen dat werk. Er zijn ook veel mensen die niet doen wat ze leuk vinden. Zij noemen het werk ‘aftellen naar vrijdag’. Voor de eerste groep: blijf mensen inspireren. Voor de tweede groep: laat je inspireren. Klik hier voor meer informatie.

© 2018 E.V. MARTIN BOUWMAN LET OP! DE FOTO’S KENNEN COPYRIGHT. WILT U EEN FOTO GEBRUIKEN, NEEM DAN CONTACT MET MIJ OP. IN VEEL GEVALLEN KAN EEN FOTO GRATIS GEBRUIKT WORDEN, IN ANDERE GEVALLEN MOET ER EEN VERGOEDING BETAALD WORDEN. FOTO’S WAAR MENSEN OP STAAN AFGEBEELD, MOGEN NOOIT VOOR COMMERCIËLE DOELEINDEN GEBRUIKT WORDEN. NIET EENS MET EEN FOTO? NEEM DAN CONTACT OP. ALL RIGHTS RESERVED. NO USAGE WITHOUTH PERMISSION. ALLE RECHTEN ZIJN VOORBEHOUDEN AAN DE MAKER. DIT GELDT VOOR DE FOTO’S EN DE TEKSTEN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *