4 tips: sneller je foto’s beoordelen in lr

Geplaatst op

Hoe beoordeel ik mijn foto’s iets sneller?

Deze tutorial gaat niet over hoe esthetische keuzes te maken. Dit gaat over tools die lightroom biedt om makkelijker uw keuzes te verwerken. Veel plezier met de tips. Wellicht kunt u een reactie geven. Abonneert u zich ook op mijn youtube kanaal.

https://www.youtube.com/watch?v=TY-Krg7Rvqk

© 2018 E.V. MARTIN BOUWMAN LET OP! DE FOTO’S KENNEN COPYRIGHT. WILT U EEN FOTO GEBRUIKEN, NEEM DAN CONTACT MET MIJ OP. IN VEEL GEVALLEN KAN EEN FOTO GRATIS GEBRUIKT WORDEN, IN ANDERE GEVALLEN MOET ER EEN VERGOEDING BETAALD WORDEN. FOTO’S WAAR MENSEN OP STAAN AFGEBEELD, MOGEN NOOIT VOOR COMMERCIËLE DOELEINDEN GEBRUIKT WORDEN. NIET EENS MET EEN FOTO? NEEM DAN CONTACT OP. ALL RIGHTS RESERVED. NO USAGE WITHOUTH PERMISSION. ALLE RECHTEN ZIJN VOORBEHOUDEN AAN DE MAKER. DIT GELDT VOOR DE FOTO’S EN DE TEKSTEN.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *