De foto is belangrijk

Wie geef jij de opdracht? Wie mag jouw administratie doen, je geld beheren, je badkamer installeren, je fiets maken, je tuin onderhouden? 

Wat vind je belangrijk? Wanneer gun je iemand jouw opdracht? 

Ik gun het jou

De ondernemer die expertise heeft, die weet wat er van hem veracht wordt en dat waar kan maken. Zelfverzekerd dus, maar niet arrogant. Hij of zij is ook vriendelijk en wil jou graag helpen. Kijk, dat is de persoon die je jouw opdracht gunt. 

Wat voor jou geldt, geldt ook voor een ander. Sta dus zelfverzekerd, met een open en vriendelijke houding op de foto. 

Het is een team

Uiteindelijk is het de prestatie van het team. 

Een teamfoto kan op vele manieren gerealiseerd worden. De eenvoudigste wijze is op het moment dat het team bijeen is de foto te maken. Voor veel teams is dat de meest handige oplossing. 

De foto kan met aanwezig licht gemaakt worden en met wat meer tijd en aandacht, met een meer studioachtige lichtopstelling. 

Teams wisselen. Om te voorkomen dat het team  opnieuw bij elkaar moet komen voor de teamfoto, is de compositie een mooi alternatief. In dit geval wordt ieder teamlid afzonderlijk gefotografeerd en in de compositie ‘geplakt’. Als er een nieuw teamlid is, hoeft er maar één persoon gefotografeerd te worden. Krijgt een teamlid een functie elders, dan is een nieuwe foto maken niet nodig. Dan hoeft alleen de compositie maar aangepast te worden. Met dank aan het fotobewerkingsprogramma. 

 

Zeg je nu: ja, dat wil ik ook!

Vul het formulier in en ik neem contact met u op.

 

Benieuwd naar de werkwijze bij een dergelijke shoot? Klik hier!

Wil je weten hoe je je voor kunt bereiden op zo’n shoot, klik dan hier!