Ik ben geen specialist, dat is in uw voordeel

Vraagt u maar

Ik schrijf voor commerciële- en onderwijsuitgaves. Ik fotografeer, maak een basis-website zoals deze en heb bedrijfsfilms gemaakt. Ik ben prima onderlegd in bewerkingsprogramma’s als lightroom, photoshop (foto), premiere pro en after effects (video). Ook voor het maken van een flyer, poster, mailing of kaart word ik gevraagd.

Out of the box 
Ik doe meer; totaal anders. Ik onderwijs communicatietechniek, pedagogiek, vakdidactiek, leiderschap, geschiedenis, aardrijkskunde en onderzoeksvaardigheden. Ik begeleid studenten in onderzoekstrajecten en stages. Ik ben geen specialist, maar breed georiënteerd. 

Uw voordeel
Kennis van het één helpt je bij het uitvoeren van een andere taak. Ik denk niet ‘out of the box’, ik heb meerder boxen. Toch is er een constante: mens en beeld. 

Geen succes, geen factuur.
Hier horen wel wat grote lettertjes bij. U bent degene die stuurt in uitkomst en gewenste uitstraling. Het wordt nooit ‘mijn’ beeld, maar het uwe. Dat betekent dat het product eigenlijk een coproductie is tussen u en mij. Mijn garantie vraagt dus ook iets van u.

 

contact