Referenties

Interchains

Interchains geeft controle en inzicht in logistiek op heldere en tijdsbesparende wijze.

Derk Klaver Oprichter Interchains (25 januari 2019)

Ik heb Martin leren kennen als een nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerde tekstschrijver. Martin vraagt door als het onderwerp hem niet duidelijk is en kan dit op een zeer passende manier vertalen naar tekst. Ik ben erg tevreden met het geleverde werk van Martin en zou hem voor een volgende opdracht zo weer vragen.

De Vries Trappen

De Vries maakt al vier generaties lang trappen; Geavanceerde techniek en traditioneel vakmanschap. Zowel one off als productie. 

Marcel Beuzenberg  Algemeen Directeur De Vries Trappen B.V. | Directeur Next Step B.V. |(15 januari 2019)

Martin is zeer professioneel en heeft voor ons mooie foto’s gemaakt voor een artikel in de Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden. Martin is een vriendelijk persoon en dacht goed mee met ons.

Wierda en Partners Vermogensbeheer

Wierda en Partners biedt  gestructureerde en gedegen oplossingen voor vermogensbeheer. 

Edwin Wierda (10 januari 2019)

Martin deed foto opdrachten voor mij, op zakelijk gebied maar ook in de privéomgeving. Zijn professionaliteit en manier van samenwerking spreken mij aan. Topfoto’s waren het resultaat. Aan te bevelen.


PRA Health Sciences

PRA Healt Scienses is een bedrijf dat onderzoek doet naar werking en bijwerking van nieuwe medicijnen. Voor Visie Magazine had ik al eens kennis gemaakt met PRA. In oktober werd ik gevraagd om de opening van het mooie, nieuwe onderzoekscentrum in beeld vast te leggen.

Els Heijman Communication Associate (18 oktober 2018)
Martin, wat een mooie foto’s. Een aantal staan op intranet en intern zijn ze gedeeld.
We zijn er content mee en het is een mooie herinnering aan een geslaagd en gezellige heropeningsfeest!


Multimediabedrijf Multiplus

Multiplus is een multimediabedrijf. Meesters in de communicatieve uitingen! Veelzijdige printproducten, goed vindbare websites en online marketing!

Taco de Haan, Accountmanager Multiplusmedia (17 mei 2018)
Sinds een aantal  jaar werken wij samen met Martin als journalist en fotograaf voor diverse regionale dagbladen en magazines waar Martin de B2B content voor schrijft. Dit tot grote tevredenheid. Het is met Martin namelijk zeer prettig werken omdat hij altijd zijn afspraken nakomt, de klant altijd super tevreden is en hij heeft aan een half woord genoeg. Tevens is het een groot voordeel dat Martin ook professioneel fotograaf is, als hij een interview afneemt kan hij dus meteen een professionele foto schieten. Dit is een perfecte combinatie in de uitgevers wereld, ik kan Martin dan ook bij iedereen aanbevelen.

Jan van der Werff, directeur Multiplus (14 mei 2018)
Wij maken inmiddels al een aantal jaren gebruik van Martin’s diensten als het gaat om het schrijven van branded content en het maken van foto’s in opdracht van bedrijven. Deze bedrijven bevinden zich vooral in de B2B sector. Martin schrijft op een toegankelijke, makkelijk leesbare wijze en is goed in staat de essentie van een verhaal op papier te krijgen. Hij komt zijn afspraken altijd na en communiceert helder hierover. Het is erg prettig werken met Martin, vooral omdat je als opdrachtgever weet dat de klus zonder problemen geklaard wordt.

Meer referenties

Meer referentie met betrekking tot Martin’s activiteiten in het bedrijfsleven vindt u hier.
Referenties met betrekking tot zijn onderwijsactiviteiten vindt u hier.