Decoratie

Een kunstobject aan de muur geeft je interieur iets extra’s; een verhaal, een gevoel, een continue verkenning. En, als jij verandert en het werk je niet meer beweegt dan is het tijd voor iets nieuws; pas dan.

Bedrijven

Ontvangt je klanten of cliënten? Bedenk wat een wandverfraaiing kan betekenen. Niet alleen voor bezoek werkt een mooie decoratie (werk)plezier verhogend. Iedereen heeft er baat bij. 

Wil je een wanddecoratie die precies bij jou, bij je bedrijf, kantoor of woning dan maak ik dat met passie. Zowel de objecten, de stijl, de kleuren, maar ook je (bedrijfs)visie worden op maat in het werk verwerkt.
De afdruk kan op traditioneel fotopapier zijn, maar er is een grote variatie aan afdrukmaterialen mogelijk. Elk materiaal heeft zijn eigen glans en uitstraling. Ook betreft afmetingen is er veel, bijna alles, mogelijk. Heb je interesse? Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Naast maatwerk, is het natuurlijk ook mogelijk om reeds gemaakte beelden te gebruiken. De professionele druk van uw bestelling wordt verzorgd door Oypo.  Ook nu kun je allerlei verschillende materialen kiezen waarop wordt afgedrukt.  Natuurlijk krijg je het werk geleverd inclusief  benodigde bevestigingsmaterialen.

Hou er rekening mee dat Ik de collectie regelmatig verander.

Bestellen

Let op! Het kan zijn dat u, als u een keuze heeft gemaakt, in het bestelvak naar beneden moet scrollen voor meer opties. 

Nabestellingen particulieren

Evenementen

Voor nabestellingen van evenementen: musical, sportwedstrijden, feesten etc.

 

 

 

Nabestellingen bedrijven

zakelijk

Voor nabestellingen van redactiefoto’s.

 

Familiefoto