Vijftien minuten met de Godox 360

Geplaatst op

Godox AD 360 met beauty disk

De Godox AD360 is een portable flitser met een wattage van 360. Ik heb hem gekocht met light modifiers, accu en trigger. Afgelopen weekend kwam ik in de gelegenheid om de modifier, die gelijkenissen vertoont met een beauty disk, eens uit te proberen.

De modifier vouw je open als een paraplu. Vervolgens heb je verschillende keuzes. Je kunt, om te beginnen, alleen het reflectorschermpje erin schroeven. De modifier lijkt dan erg op een beauty disk. Je kunt ook de bijgeleverde diffuser en/of grid met klittenband aan  de buitenste rand bevestigen. Diverse combinaties zijn mogelijk, Jij bent de baas. Al met al is het bevestigen van de lamp, modifier en accu aan het statief een kwestie van een paar minuten.

De opstelling

De BD op ongeveer 45 graden boven, aan de voorkant, van het model. Ik heb bij de modifier alleen het reflectieschermpje ingeschroefd. Dit kunt u terugzien in de schaduwen. Het grijs op de achtergrond is een rolgordijntje op ongeveer 2 m afstand van het model. Camerasettings: ISO 64, 1/200 sec. Lens: f/3,5, 80mm

Conclusie

De Godox is een gebruiksvriendelijke en, belangrijk, portable (studioflitser). Hij is snel gebruiksklaar te maken en heeft een groot bedieningsgemak. Deze flitser zal zeker regelmatig aan het werk moeten.

Let op: copyright op teksten en foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *