Gepersonaliseerde hoody met één flitser

Geplaatst op

Het begon met een vraag

Misschien weet u het al, ik fotografeer, maar ik geef ook Filipino Martial Art training. Een leerling wilde graag een hoody met ons logo erop. Ik bedacht dat het misschien leuk zou zijn als op zijn hoody ook een silhouet van hem in vechtpositie zou prijken .

Stap 1

Als eerste heb ik in Photoshop een lay out gemaakt voor logo en begeleidende tekst. Lettertype Farray en Franklin Gothic Book .

Stap 2

Om de foto te maken heb ik een flitskop met reflector,  achter de geportretteerde en gericht op de muur, gezet. Met de juiste afstelling wordt de muur wit en de man donker/zwart. Perfect hoeft het niet te zijn omdat de contrasten in Photoshop dusdanig worden opgevoerd dat je een volledig zwart silhouet krijgt tegen een witte achtergrond. Het silhouet wordt vervolgens geselecteerd, van de juiste kleur (rood) voorzien en uitgeknipt. Uiteindelijk wordt deze selectie als laag toegevoegd aan het ontwerp en op de juiste plaats en juiste grootte gezet.

Resultaat:

stap 3

In Photoshop de meneer selecteren en uitknippen. Vervolgens toevoegen in het bestaande bestand als nieuwe laag. Nog wat bewerken.

Stap 4

Zien dat het niet helemaal goed is en nog wat bewerken.

 

Stap 5

Hoody bestellen.

Geïnteresseerd in een gepersonaliseerd kledingstuk. Neem dan gerust contact met mij op.

Let op: copyright op teksten en foto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *