Glamour kan

Geplaatst op

Hard licht en een beetje tunen

Rond 16:00 met een redelijk briesje aan de waterkant. De zon op zo’n 90 graden links van het model (rechts voor de kijker). En een lichtje op 45 graden rechts van het model (links voor de kijker). Oftewel; dat wat zonlicht lijkt is een flitser en het subtiele streepje licht op de mouw van het jasje is zonlicht.

Het aanwezig zonlicht is, als het ware, wat naar beneden gedraaid met een hoge sluitertijd. Daardoor steekt achtergrond donker af ten opzichte van het model.

Nauwelijks nabewerking. Het contrast is iets verhoogd en de wolken iets meer naar het groen getuned. Groen steekt nog net iets meer af ten opzichte van de huidskleur en het rood van de lippen, dan het originele blauw.

Zou u de zonnebril kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *