Maxime Verhagen

Geplaatst op

Mooie opdrachten

Ik werk veel voor uitgaves met titels als: Fossielfry Fryslân, Perspectief, Maritiem Noord Nederland en Visie Magazine. Dat betekent dat ik mensen ontmoet die in Noord-Nederland een belangrijke rol spelen op regionaal of nationaal niveau. Dat zijn mensen met een verhaal.

Maxime Verhagen

We kennen hem als minister van Buitenlandse Zaken, Economische Zaken en van Landbouw en Innovatie. Momenteel is hij voorzitter van Bouwend Nederland. Meneer Verhagen is een bekende en invloedrijke Nederlander en in de omgang zeer charismatisch en benaderbaar.

De foto

De foto kwam naast een interview met Maxime Verhagen in Perspectief, een bijlage van de Noordelijke dagbladen. Aangezien het interview ging over het belang van gemeenteraadsverkiezingen, stelde ik voor om voor het gemeentehuis te poseren. Op de achtergrond is de karakteristieke glazen pui van het gemeentehuis te zien.

Een licht, CTO en camerainstellingen

Ik heb hier één licht gebruikt op ongeveer 45 graden links van de fotograaf. Het betreft een flitser AD200 van Godox.

De alles gebeurde op een wat grauwe dag. Ik heb de flitser daarom met een kwart CTO opgewarmd. In de nabewerking heb ik nog iets gerommeld met de basisinstellingen in de verschillende lichtgebieden en wat pluisjes weggewerkt.

Camera en instellingen: Nikon D610 – Tamron 70-200 f/2.8 – 110 mm – f/5.6 – ISO 100 –  sluitertijd 1/160

Voorbeeld van Joe Mc Nally

Ter inspiratie de werkwijze van  topfotograaf Joe McNally.

© 2018 E.V. MARTIN BOUWMAN LET OP! DE FOTO’S KENNEN COPYRIGHT. WILT U EEN FOTO GEBRUIKEN, NEEM DAN CONTACT MET MIJ OP. IN VEEL GEVALLEN KAN EEN FOTO GRATIS GEBRUIKT WORDEN, IN ANDERE GEVALLEN MOET ER EEN VERGOEDING BETAALD WORDEN. FOTO’S WAAR MENSEN OP STAAN AFGEBEELD, MOGEN NOOIT VOOR COMMERCIËLE DOELEINDEN GEBRUIKT WORDEN. NIET EENS MET EEN FOTO? NEEM DAN CONTACT OP. ALL RIGHTS RESERVED. NO USAGE WITHOUTH PERMISSION. ALLE RECHTEN ZIJN VOORBEHOUDEN AAN DE MAKER. DIT GELDT VOOR DE FOTO’S EN DE TEKSTEN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *