Profielfoto +

Geplaatst op

Ik lees zo vaak: gewoon jezelf zijn op je LInkedin Foto!

Echt ?

Kun je ook niet jezelf zijn? Of: welke verzie van mijzelf wil ik laten zien? 

Nu u toch mijn tekst lees, geef ik gelijk ook maar mijn antwoord. Ik wil diegene laten zien die je kunt vertrouwen, die verstand van zaken heeft en klaar staat om jouw beeldwensen te vervullen.  

Ja, dat is slechts een kant van mij. Dat is mijn professionele kant. Voor LinkedIn de belangrijkste. Waarom zou ik me op LinkedIn portretteren als spelende vader, als zwemmer, vakantieganger, selfiemaker, bootjevaarder of noem maar op? Waarom zou ik een foto kiezen die te donker, te licht, te onscherp, te rommelig en dergelijke is.

Omdat LInkedIn een zakelijk platform is en daar wil ik mijn professionele kant laten zien. Daarom! 

Wat straal je uit, wat wil je uitstralen op je profielfoto?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *